Meer weten over de meerwaarde van een aankoopmakelaar?

Meer weten over de meerwaarde van een aankoopmakelaar?

Je droomhuis kopen met een aankoopmakelaar

Gratis en vrijblijvend

Waarom een aankoopmakelaar van OpenDeur Deventer?

Vind woningen die niet op Funda staan

We zoeken via collega makelaars, stille verkoop, we flyeren in buurten waar je wil wonen en zetten betaalde social media advertenties in om je droomwoning te vinden die nog niet te koop staat.

Een objectieve mening over de woning

Onze aankoopmakelaars zien wat jij niet ziet. Voor jou is het kopen van een woning emotie, wij kijken zonder emotie naar de bouwkundige staat en of een woning goed aansluit op je woonwensen.

We onderhandelen de beste prijs

Wist je dat een vraagprijs niets zegt over de échte waarde van een woning? Onze aankoopmakelaars weten hoeveel de woning waard is en onderhandelen scherp om deze voor jou te kopen.

Aankoopbegeleiding soms zelfs gratis

Geen maximaal aantal bezichtigingen of biedingen. Aankoopbegeleiding van A tot Z of alleen hulp bij biedingen? In combinatie met de verkoop van je woning is dat laatste zelfs helemaal gratis.

Kies het pakket dat bij je past

Wat kost het?

Als aankoopmakelaar zijn wij de sleutel tot je droomhuis

Huis aankopen

Je hebt een grotere kans op het vinden van je droomhuis in Deventer en omstreken met ons als aankoopmakelaar. We bieden toegang tot het volledige aanbod ruim voordat het op Funda staat en met ons unieke online zoeksysteem is zelfs de stille verkoop binnen handbereik. Verder zetten we flyers en betaalde advertenties in om woningen te vinden nog voor ze online komen, waardoor jij de concurrentie altijd voor bent en net die gewilde woning kan kopen die je anders mist. Puntje bij paaltje, we openen deuren die anders gesloten blijven. Als je het huis van je dromen eenmaal gevonden hebt, wil je weten wat je koopt en hoeveel het echt waard is. Daar komen onze aankoopmakelaars om de hoek. We hebben oog voor de bouwkundige staat, weten precies wat er speelt in de markt en onderhandelen scherp. Wil je geen aankoopbegeleiding van A tot Z, maar alleen weten wat een woning echt waard is en de onderhandelingen door ons laten uitvoeren, wij zijn er voor je. En verkoop je ook je huis bij ons, dan is deze ondersteuning bij de aankoop zelfs gratis.

Wat onze klanten van de daken schreeuwen

Reviews

Zonder Remko en Sascha als aankoopmakelaar had ik mijn nieuwe woning niet gevonden!Roy, Deventer
Aankoopbegeleiding van A-Z perfect geregeld en zelfs gratis samen met de verkoop van onze woning.Karin & Dennis, Deventer

We voelen ons thuis in Deventer en omstreken

Deventer
Wijken
Binnenstad
De Worp
Zandweerd
Voorstad
Borgele en Platvoet
Keizerslanden
Rivierenwijk en Bergweide
Colmschate-Noord
Colmschate-Zuid
Colmschate-Vijfhoek
Zwolsewijk
Voorstad
Kloosterlanden
Steenbrugge
Dorpen
Bathmen
Diepenveen
Okkenbroek
Schalkhaar
Lettele
Colmschate