OpenDeur

OpenDeur

De moderne makelaar met meerwaarde

Wat beweegt ons

Het is tijd voor verandering. Wij gaan een paar stappen verder door de inzet van slimme software en moderne marketing. Het resultaat is een soepel (ver)koopproces, waarmee we de belangrijkste transactie in het leven van onze klanten simpel en transparant maken. Ons online platform staat als een huis en onze makelaars stellen jou in staat om de juiste keuzes te maken. Je huis is het waard.

Missie

OpenDeur wil het verschil maken voor klanten bij ieder huis dat we (ver)kopen, omdat het belang van de opdrachtgever het enige is dat voor ons telt. We halen het maximale uit iedere opdracht en maken door onze openheid, inzet en expertise een blijvende impact op het moment dat het er voor jou echt toe doet. Of je nu gaat samenwonen met je grote liefde of verhuist voor een nieuwe baan, met ons als makelaar staat de volgende fase moeiteloos voor de deur.

Visie

Voor elk huis in Nederland de beste koper vinden.

OpenDeur screen

Onze kernwaarden

Open

Het zit in onze naam en komt terug in alles wat we doen. Die transparantie uit zich concreet in 24/7 inzicht in de voortgang van de verkoop, de open manier van communiceren en onze bereikbaarheid in brede zin. We zijn open en we zijn er voor jou.

Doelgericht

We hebben onze dienstverlening ontwikkeld om klanten volledig te ontzorgen op een belangrijk moment in hun leven. Klantgerichtheid is voor veel bedrijven een streven, maar voor ons is het meer dan dat, het is ons bestaansrecht. We zijn doelgericht en onze expertise stelt jou in staat om de keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn.

Innovatief

Door de inzet van slimme technologie en het gebruik van data werken we als makelaar op een hoger niveau. We zijn er van overtuigd dat innovatie de sleutel is tot de evolutie van onze dienstverlening. Op naar de volgende stap.

Wij halen het maximale uit de verkoop van je woning