De moderne makelaar met meerwaarde

Gewoon eens bellen met één van onze makelaars?

Volledig vrijblijvendSnel contact
OpenDeur

Het beste resultaat met OpenDeur Apeldoorn

Maandelijks bereik via social media
230.000
Zoekers aangemeld op ons krachtige zoeksysteem
3.298
Gemiddelde reviewcijfers op Google (57+ reviews)
9.8
Woningen op Funda beter bekeken dan andere makelaars
78%

De deuren van onze kantoren staan voor je open

De moderne makelaar met meerwaarde in Apeldoorn

OpenDeur

Natuurlijk gebruiken we nog steeds traditionele (ver)koopmethodes, die hebben zich bewezen, maar er kan zoveel meer tegenwoordig. Zoek jij een makelaar in Apeldoorn met een moderne en krachtige aanpak? Door slimme software en moderne marketing boeken we aantoonbaar betere resultaten. Dus of je nou een huis wil verkopen of juist op zoek bent naar je droomhuis, als verkoop- en aankoopmakelaar halen we altijd het maximale eruit voor jou!

De ervaring die we hebben opgedaan in het makelaarsvak in Apeldoorn en omgeving is essentieel om te begrijpen waar opdrachtgevers naar op zoek zijn. Zonder die ervaring helpt innovatie namelijk niet, maar de combinatie van beide is van onschatbare waarde. Voor de klant in dit geval, want dat is waar wij het voor doen. Terwijl innovatie voor revoluties zorgt binnen andere branches, is het binnen de makelaardij geen gegeven en het is tijd om daar verandering in te brengen. Het resultaat hiervan is best indrukwekkend. De woningen die wij te koop aanbieden worden maar liefst 78% beter bekeken op Funda dan woningen van andere makelaars. Zo vergroot jij als verkoper de kans om de beste koper voor je woning te vinden. Ook als je juist op zoek bent naar een woning, ben je met ons als aankoopmakelaar aan het juiste adres. Met onze innovatieve aanpak en krachtig zoeksysteem vinden we woningen nog voor ze op Funda staan of zelfs helemaal niet op Funda worden aangeboden. Met andere woorden, we openen deuren die normaal gesloten blijven. En dan hebben we nog exclusief toegang tot specifieke lokale informatie, zodat we precies weten wat er speelt in de markt en scherp kunnen onderhandelen.

Dé NVM makelaar in Apeldoorn? We roepen dat niet zonder reden. Op Funda scoren we een 9,3 en op Google zelfs een 9,8! Ja, dat moesten we zelf ook twee keer lezen. Onze deur staat open en we luisteren graag naar wat we voor jou kunnen betekenen. Verkoop, aankoop of taxatie, we staan voor een effectieve aanpak op maat. We hebben een ijzersterke basis die werkt, maar kunnen nog een stap verder gaan als dat nodig is. Met alle plezier. Wat je ook wilt, wij zijn er voor jou en met onze innovatieve aanpak halen we het maximale uit de verkoop van je huis of de zoektocht naar je droomwoning.

Ons nieuwe woningaanbod in Apeldoorn

Plan direct een bezichtiging

Bekijk alle woningen

We voelen ons thuis in Apeldoorn en omstreken

Apeldoorn
Wijken
Binnenstad
Apeldoorn West
Apeldoorn Zuidwest
Apeldoorn Zuid
Apeldoorn Zuidoost
Apeldoorn Oost
Apeldoorn Noordoost
Apeldoorn Noord
Orden
Staatsliedenkwartier
Osseveld
Zevenhuizen
Brummelhof
De Parken
Componistenkwartier
Zuidbroek
Driehuizen
De Maten
De Heze
Woudhuis
Anklaar
De Mheen
Welgelegen
Vogelkwartier
Rivierenkwartier
Matendreef
Matenhorst
Matendonk
Matenhoeve
Matenveld
Matengaarde
Steenkamp
Sluisoord
Spainkbos
Loolaan-Noord
Kerschoten-west
Kerschoten
Dorpen
Beekbergen
Beemte Broekland
Hoenderloo
Hoog Soeren
Klarenbeek
Lieren
Loenen
Radio Kootwijk
Uddel
Ugchelen
Wenum-Wiesel