Meer weten over de meerwaarde van een aankoopmakelaar?

Meer weten over de meerwaarde van een aankoopmakelaar?

Je droomhuis kopen met een aankoopmakelaar

Gratis en vrijblijvend

Waarom een aankoopmakelaar van OpenDeur Zutphen?

Vind woningen die niet op Funda staan

We zoeken via collega makelaars, stille verkoop, we flyeren in buurten waar je wil wonen en zetten betaalde social media advertenties in om je droomwoning te vinden die nog niet te koop staat.

Een objectieve mening over de woning

Onze aankoopmakelaars zien wat jij niet ziet. Voor jou is het kopen van een woning emotie, wij kijken zonder emotie naar de bouwkundige staat en of een woning goed aansluit op je woonwensen.

We onderhandelen de beste prijs

Wist je dat een vraagprijs niets zegt over de échte waarde van een woning? Onze aankoopmakelaars weten hoeveel de woning waard is en onderhandelen scherp om deze voor jou te kopen.

Aankoopbegeleiding soms zelfs gratis

Geen maximaal aantal bezichtigingen of biedingen. Aankoopbegeleiding van A tot Z of alleen hulp bij biedingen? In combinatie met de verkoop van je woning is dat laatste zelfs helemaal gratis.

Kies het pakket dat bij je past

Wat kost het?

Als aankoopmakelaar zijn wij de sleutel tot je droomhuis

Huis aankopen

Je hebt een grotere kans op het vinden van je droomhuis in Zutphen en omstreken met ons als aankoopmakelaar. We bieden toegang tot het volledige aanbod ruim voordat het op Funda staat en met ons unieke online zoeksysteem is zelfs de stille verkoop binnen handbereik. Verder zetten we flyers en betaalde advertenties in om woningen te vinden nog voor ze online komen, waardoor jij de concurrentie altijd voor bent en net die gewilde woning kan kopen die je anders mist. Puntje bij paaltje, we openen deuren die anders gesloten blijven. Als je het huis van je dromen eenmaal gevonden hebt, wil je weten wat je koopt en hoeveel het echt waard is. Daar komen onze aankoopmakelaars om de hoek. We hebben oog voor de bouwkundige staat, weten precies wat er speelt in de markt en onderhandelen scherp. Wil je geen aankoopbegeleiding van A tot Z, maar alleen weten wat een woning echt waard is en de onderhandelingen door ons laten uitvoeren, wij zijn er voor je. En verkoop je ook je huis bij ons, dan is deze ondersteuning bij de aankoop zelfs gratis.

Wat onze klanten van de daken schreeuwen

Reviews

Door de proactieve houding van het OpenDeur team heb ik een woning gekocht buiten Funda om.Karel, Zutphen
Geweldige aankoopbemiddeling! De aankoopmakelaars van OpenDeur halen alles voor je uit de kast!Marleen & Jasper, Zutphen

We voelen ons thuis in Zutphen en omstreken

Zutphen
Wijken
De Hoven
Noorderhaven
Centrum
Waterkwartier
Zuidwijken
Noordveen
Warnsveld
Leesten
Dorpen
Voorst
Empe
Eefde
Epse
Gorssel
Almen
Brummen
Hall
Tonden
Vorden
Almen
Eerbeek
Bussloo