OpenDeur

De moderne makelaar met meerwaarde

Wat beweegt ons

Het is tijd voor verandering. OpenDeur koppelt een team van moderne makelaars aan slimme technologie. Het resultaat is een soepele verkoop, waarmee we de belangrijkste transactie in het leven van onze klanten simpel, transparant en betaalbaar maken. Ons platform staat als een huis en onze specialisten stellen jou in staat om de juiste keuzes te maken. Je huis is het waard.

Missie

OpenDeur wil het verschil maken voor klanten bij ieder huis dat we verkopen, omdat het belang van de verkoper het enige is dat voor ons telt. We besparen niet alleen vaak duizenden euro’s, maar maken door onze openheid, inzet en expertise een blijvende impact op een moment dat het er voor jou echt toe doet. Of je nu gaat samenwonen met je grote liefde of verhuist voor een nieuwe baan, met ons als makelaar staat de volgende fase moeiteloos voor de deur.

Visie

Voor elk huis in Nederland de beste koper vinden.

OpenDeur screen

Onze kernwaarden

Open

Het zit in onze naam en komt terug in alles wat we doen. Die transparantie uit zich concreet in 24/7 inzicht in de voortgang van de verkoop, de open manier van communiceren en onze bereikbaarheid in brede zin. We zijn open en we zijn er voor jou.

Doelgericht

We hebben onze dienstverlening ontwikkeld om klanten volledig te ontzorgen op een belangrijk moment in hun leven. Klantgerichtheid is voor veel bedrijven een streven, maar voor ons is het meer dan dat, het is ons bestaansrecht. We zijn doelgericht en onze expertise stelt jou in staat om de keuzes te maken die voor jou belangrijk zijn.

Innovatief

Door de inzet van slimme technologie en het gebruik van data werken we als makelaar op een hoger niveau. We zijn er van overtuigd dat innovatie de sleutel is tot de evolutie van onze dienstverlening. Op naar de volgende stap.

Wij verkopen je huis zonder drempels