De Worpse Horizon, Twee duurzame Herenhuizen met uitzicht op de oude binnenstad van Deventer

De Worpse Horizon

Twee duurzame Herenhuizen met uitzicht op de oude binnenstad van Deventer

Direct aan het historische Worpplantsoen, worden er vier duurzame herenhuizen ontwikkeld met een prachtig uitzicht over de IJssel en het stadscentrum van Deventer. De twee tussenwoningen gaan op korte termijn in de verkoop. Met een energielabel A+++, zonnepanelen en een warmtepomp, beloven deze woningen een lagere energierekening en een kleinere ecologische voetafdruk. Met een ruime woonoppervlakte van 170 m² en de mogelijkheid om wel vijf slaapkamers te creëren, bieden deze herenhuizen zowel binnen als buiten volop leefruimte. De diepe voor- en achtertuin, met een optimale zonligging, nodigen uit tot ontspanning in de open lucht. Schrijf je nu in en blijf op de hoogte van nieuwbouwproject De Worpse Horizon.

Twee duurzame Herenhuizen met uitzicht op de oude binnenstad van Deventer
Situatieschets De Worpse Horizon
Ligging van De Worpse Horizon aan Worp 97, Deventer

Misschien wel de mooiste straat van Deventer…

Je woont op een toplocatie aan de IJssel en het oudste stadspark van Nederland. Met slingerende lanen, eeuwenoude bomen, bankjes en een nostalgische muziekkoepel. Ideaal om te sporten of de hond uit te laten. Winterzwemmers boffen zo dicht bij de IJssel en tussen april en oktober is er Meadow: een laid-back terras op het stadsstrand. De Worp is van alle gemakken voorzien, met onder andere een supermarkt, basisschool en kinderopvang. En met het pontje ben je zo in de bruisende binnenstad van Deventer, waar geschiedenis, cultuur en gezelligheid samenkomen.

Schrijf je nu in voor nieuwbouwproject
De Worpse Horizon

Interesse? Blijf op de hoogte van dit bijzondere project en ervaar hoe duurzaamheid, ruimte en een betoverend uitzicht hand in hand gaan in je nieuwe huis aan het Worpplantsoen.